IKS' Medarbejderportal

Interne nyheder


17.01.2019 | Navne

Sanne Andersen Hansen - Ny ph.d. ved afdeling for Religionsvidenskab

Sanne starter som ph.d. ved instituttet d. 1. februar og skal arbejde med projektet: Levet religion til udstilling i fortids-, nutids- og fremtidsperspektiver – som en aktiv del af kulturhistoriske museer

25.10.2018 | Navne

Louise Rognlien – Ny PhD ved Afdeling for Filosofi og Idéhistorie

Louise Rognlien er tilknyttet projektet Køn Redelighed – hverdagsliv, aktivisme og diversitet, et forsknings- og formidlingsprojekt mellem Kvindemuseet i Danmark og Aarhus Universitet.

25.10.2018 | Navne

Amanda Møller Rasmussen – New Ph.D. at the Department for Anthropology

With a background in African Studies and Social Anthropology of Development from Copenhagen University and School of Oriental and African Studies, respectively, Amanda has started her Ph.D. at the Department for Anthropology in September.

18.09.2018 | Navne

Professor Cheryl Mattingly udnævnt til æresdoktor

Professor Cheryl Mattingly er udnævnt til æresdoktor ved Aarhus Universitet. Hun er blandt de højest renommerede antropologer inden for social antropologi. Hendes forskning bygger på etnografiske langtidsstudier af socialt udsatte afro-amerikanske familier i Los Angeles, og hun har i talrige monografier og artikler formået at formidle indblik i…

Viser resultater 51 til 55 ud af 430

Forrige 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste

Genveje


Rejser

Til undervisere

Ny medarbejder

Velkommen som ny medarbejder ved Institut for Kultur og Samfund. Vi har udarbejdet en lille velkomstbrochure, som kan give dig svar på nogle af de mange spørgsmål, du har som nyansat på instituttet.

Du er naturligvis altid velkommen til at rette henvendelse til sekretariatet, hvis du har yderligere spørgsmål.