Aktuelle opslag

Institut for Kultur og Samfund offentliggør løbende aktuelle opslag fra både danske og internationale fonde i nyhedsbrevet.

I samarbejde med Forskningsstøtteenheden faciliterer instituttet særlige supportprocesser for større opslagsrunder (fx fra Danmarks Frie Forskningsfond, Carlsbergfondet og Velux Fondens kernegruppeprogram) og for ansøgninger til det Europæiske Forskningsråd.

På Forskningsstøtteenhedens hjemmeside kan du læse mere om de forskellige EU forskningsmidler.

Den forskningsstrategiske pulje

DEADLINE 1. JUNI KL. 12:00

Institut for Kultur og Samfund har etableret en forskningsstrategisk pulje, der giver instituttets medarbejdere mulighed for at søge støtte til projektudviklende aktiviteter.

Ansøgere skal være ansat på IKS (adjunkt-, lektor- eller professorniveau.)

• Se det fulde opslag her
  • Download budgetskabelon til ansøgningen her.

Find flere relevante opslag

ResearchProfessional er en ekstern fondsdatabase, som dækker både danske og internationale opslag inden for alle fagområder, og som alle ansatte på AU har adgang til.

Du kan oprette din profil her.