09.09.2021 | Navne

Rosanna Farbøl vender tilbage til Institut for Kultur og Samfund som adjunkt

Rosanna Farbøl skal blandt andet forberede et nyt forskningsprojekt om den nukleare trussel i 1980’erne som en transnational socioteknisk forestilling.

Institut for Kultur og Samfund har fået tre nye professorer

Jan Ifversen fra Europastudier, Cristina Flesher Fominaya fra Internationale Studier og Jeremy Morris fra Ruslandstudier tiltræder som professorer på instituttet.

Hannah Lang - New PhD at the Department of Philosophy and History og Ideas

Hannah Lang is enrolled as a PhD student from 1 September and her project will examine birth and beginning of life as a topic of existential philosophy.

07.09.2021 | Navne

Laurits Støvring Andreasen - New PhD at the Department of Archeaology and Heritage Studies

Laurits is enrolled at CAS from 1 September. He will be working on the potential impact volcanic induced climate change had on humans in Northern Europe in the last part of the ice age.

26.08.2021 | Navne

Jakob Thrane Mainz - Ny VA og Postdoc ved Afdeling for Filosofi og Idéhistorie.

Jakob Thrane Mainz er tilnkyttet projektet: "Algorithmic Decision Making: Philosophical Challenges”.

26.08.2021 | Navne

Emilie Egeberg Jensen - New PhD at the Department of Anthropology

Emilie Egeberg Jensen is enrolled as PhD from 1 September with the project: "Heterogeneous clocks: An examination of the temporal dynamics of life and knowledge production among scientists and hunters in Greenland".

Maja Dahl Jeppesen - New PhD at the Department of Anthropology

Maja Dahl Jeppesen is enrolled as PhD from 1 September 2021. She will be working on a project exploring how the involvement of private actors in water provision in Nairobi, Kenya, affect the public authority of water governance actors.

25.08.2021 | Navne

Bjarke Hellemann Weiss - Ny Ph.d. ved Afdeling for Historie og Klassiske Studier

Bjarke Hellemann Weiss er indskrevet som Ph.d. pr. 1. september med projektet: "Borgerlig identitetsdannelse, religion og medborgerskab ca. 1770–99."

Yue Guan - New Assistant Professor at the Department of Global Studies

Yue Guan specializes in Chinese politics and will be affiliated the School of Culture and Society from 15 August 2021.

Mikael Broson - Ny Ph.d. ved Afdeling for Teologi

Mikael Brorson er indskrevet som Ph.d. pr. 1. september hvor han skal arbejde med projektet: ”Kierkegaard og det fortalte selv. En systematisk-teologisk studie i Johannes Sløks narrativitetsbegreb hos Kierkegaard”

Viser resultater 1 til 10 ud af 475

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste