Annika Pohl Harrisson - ny afdelingskoordinator ved IKS

21.02.2018 | Camilla Dimke

Mandag den 12. februar tiltrådte Annika Pohl Harrisson som afdelingskoordinator ved Antropologi samt Arkæologi og Kulturarvsstudier.Annika skal understøtte de to afdelingsledere på Moesgaard i løsning af deres opgaver. Der er tale om den første af 2-3 TAP-stillinger, der skal sikre at instituttets afdelingsledere får den fornødne administrative support. Stillingen er for tre år, hvorefter det vurderes, om den skal gøres permanent. En tilsvarende stilling ved Afdelingerne for Globale Studier samt Historie og Klassiske Studier er lige nu i opslag.

Annika er uddannet antropolog og har tidligere været videnskabelig assistent og ph.d.-stipendiat ved Afdeling for Antropologi. Hun er derfor godt bekendt med det ene af de to fagmiljøer, hun skal betjene. Som tidligere VIP kender Annika ligeledes processerne i forbindelse med tilrettelæggelse og afvikling af undervisning og eksamener. Så vi håber Annika hurtigt finder sig til rette i den nye stilling og kan medvirke til at den finder sin form.

Annika træffes på Moesgård i bygning 4235 lokale 132.