IKS' Medarbejderportal

IKS' Genveje

Ny medarbejder

Velkommen som ny medarbejder ved Institut for Kultur og Samfund. Vi har udarbejdet en lille velkomstbrochure, som kan give dig svar på nogle af de mange spørgsmål, du har som nyansat på instituttet. Du er naturligvis altid velkommen til at rette henvendelse til sekretariatet, hvis du har yderligere spørgsmål

 

Find desuden information om intromøder, velkomstpakke, relevante links og nyttige oplysninger for medarbejder på AU

Meddelelser fra IKS

22.03.2018 | Navne

Videostafetten på IKS - Rosa Magnusdottir

Videostafetten på Institut for Kultur og Samfund skal sætte ansigt på kollegerne i de forskellige afdelinger. Marie Vejrup Nielsen har sendt stafetten videre til Rosa Magnusdottir fra Afdeling for Historie og Klassiske Studier.

12.03.2018 | Navne

Videostafetten på IKS - Marie Vejrup Nielsen

Videostafetten på Institut for Kultur og Samfund skal sætte ansigt på kollegerne i de forskellige afdelinger. Thomas Brandt Fibiger har sendt stafetten videre til Marie Vejrup Nielsen fra Afdeling for Religionsvidenskab.

22.02.2018 | Ceremoni / åbning

Gratis kaffesmagning og stiftende generalforsamling for Personaleforening Arts

Den 8. marts kl. 15.00 inviteres alle medarbejdere på Arts til gratis kaffesmagning efterfulgt af stiftende generalforsamling for den nye personaleforening. Generalforsamlingen er åben for alle, men der er et begrænset antal pladser til kaffesmagningen, som derfor kræver tilmelding.

21.02.2018 | Navne

Videostafetten på IKS - Thomas Brandt Fibiger

Videostafetten på Institut for Kultur og Samfund skal sætte ansigt på kollegerne i de forskellige afdelinger. Laura McAtackney har sendt stafetten videre til Thomas Brandt Fibiger fra Afdeling for Antropologi.

Viser resultater 37 til 40 ud af 379

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Find din sekretær

Medarbejderservice på AU

Værktøjer, vejledninger og serviceydelser for alle ansatte

Slå op i emneindekset:

Departments

Link til afdelingernes hjemmesider

Nyheder fra AU

4795 / i29